1517378656 trudove

 

11 лиcтопада у столичному Будинку профспілок відбулась нарада керівників членських організацій ФПУ з обговорення подальших дій з популяризації у суспільстві профспілкового Трудового кодексу.

 

У ході наради було зазначено, що на виконання рішення СПО об’єднань профспілок від 4 листопада ц.р. щодо подальшої активізації дій на підтримку проекту ТК, розробленого профспілками, проведено низку організаційно - інформаційних заходів. Результатом чого стала реєстрація у Верховній Раді України альтернативних «ліберальному» законопроєктів, а також публічні обговорення профспілкового ТК, розробленого в інтересах працюючих.

За участю профактиву, представників трудових колективів відбулись презентації позиції профспілок щодо нової Трудової конституції. На місцях проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу, звернення від профспілок щодо недопущення у новому ТК утиску прав працюючих направлені до Президента України, Прем’єр-міністра, народних депутатів, спілчани інформують про позицію профспілок широкі верстви населення.

Зокрема, на 14 листопада ц.р. запланована зустріч з профактивом Київської області з публічного обговорення проекту профспілкового Трудового кодексу. Зустріч відбудеться у м. Біла Церква.

У ній візьмуть участь заступники Голови ФПУ, керівники членських організацій ФПУ.

 

Прес-центр ФПУ