IMG 7283

 

 

 

5-8 квітня до Чернігівського Навчально-методичного центру завітали відразу дві групи слухачів Профспілки працівників нафтової і газової промисловості України. Це вже другий подібний спільний захід за 2 роки.

 

Викладачі Центру паралельно працювали з головами профспілкових організацій (семінар “Ефективна робота профспілкового лідера в ХХІ столітті”) та профспілковими бухгалтерами (семінар “Реформи 2016: Новації податкового та іншого законодавства у фінансовій роботі профспілкової організації”).

 

Програма навчання профлідерів була складена таким чином, щоб за короткий термін надати базові знання з усіх основних напрямків профспілкової діяльності: від колективних договорів та охорони праці, до органайзингу та інформаційної роботи.

 

Натомість, навчання бухгалтерів мало більш вузьконаправлений характер. Акцент було зроблено на актуальних змінах в законодавстві та нюансах ведення бухгалтерського обліку в профорганізаціях.

 

Усі навчальні тематики в рамках програми забезпечили викладачі та тренери Центру освіти дорослих “Перспектива” НМЦ профспілок.

 

Віталій Копиш,

Чернігів

 

IMG 7296

 

IMG 7488

 

 

 

IMG 7494

 

IMG 7499

 

IMG 7553

 

IMG 7586

 

IMG 7624

 

IMG 7653