вв

 

 

У Федерації профспілок Черкаської області проведено нараду щодо  ситуації з виплати заробітної плати працівникам дорожньої служби області та перспектив фінансування ремонтних робіт на 2016 рік.

 

Про ситуацію в галузі доповіли заступник  директора з економічних питань ДП «Черкаський облавтодор» Ткаченко О.М. та заступник начальника служби автомобільних доріг в Черкаській області Андрєєв Т.Ю, голова галузевої профспілки Овчаренко Г.Ю.

 

Сума заборгованості станом на 11.04.2016 року, після надходження коштів в останні дні попереднього тижня, зменшилась з 5 млн. 995 тис.грн. до 1 млн.543 тис.грн. Закриті борги грудня 2015 року та січня 2016 року, тому продовжується робота профспілки спільно з обласним відділенням НСПП по вступу в  колективний трудовий спір на обласному рівні.

 

Начальник відділу  дорожнього господарства та оборонно-промислового комплексу управління транспорту, дорожнього господарства та оборонно-промислового комплексу ОДА Дмитрієв В.О., заступник начальника департаменту соціального захисту населення ОДА Шимчук О.І.  доповіли про роботу виконавчої  влади по залученню коштів місцевих бюджетів на ремонти доріг. Відпрацьовано алгоритм проходження коштів та контролю за виконанням дорожніх робіт.  Городищенський район вже вирішив питання фінансування 2,5 млн.грн. на зазначені цілі.

 

На засіданні були підняті питання щодо необхідності збільшення видатків з державного бюджету на  ремонтні роботи, перевірок державної інспекції праці.

 

Дана проблема висвітлена головою Федерації профспілок Черкаської області Петром Шевченком 12 квітня п.р. по обласному радіо.

 

 

Федерація профспілок Черкаської області

 

бб

 

аа