reprez2016-300x146

 

 

Тернопільська обласна рада вчергове пройшла процедуру підтвердження репрезентативності в порядку, передбаченому Законом України “Про соціальний діалог в Україні”.

Так, рішенням відділення Національної служби посередництва і примирення в Тернопільській області від 6 квітня 2016 року підтверджено репрезентативність обласного профоб’єднання.

Вручення свідоцтва про репрезентативність відбулося на засіданні президії обласної ради профспілок за участі представників відділення НСПП в Тернопільській області.

Начальник вищезазначеного відділення  Наталія Шершньова вручила Свідоцтво про репрезентативність голові обласної ради профспілок Андрію Присяжному.

Згідно із чинним законодавством України, Тернопільська обласна рада профспілок визнана такою, що відповідає критеріям репрезентативності на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та для делегування представників до органів соціального діалогу.

Також з метою об’єднання зусиль, спрямованих на поліпшення стану соціально-трудових відносин, запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) та сприяння їх своєчасному і справедливому вирішенню для зниження рівня конфліктогенності в суспільстві 11 квітня 2016 року між Тернопільською обласною радою профспілок та відділенням НСПП в Тернопільській області укладено Угоду про співпрацю.

 

 

Тернопільська обласна рада профспілок