P6100055

 

10 червня 2016 року у м. Приморськ відбувся виїзний семінар, у якому прийняли участь 130 голів профспілкових комітетів, бухгалтерів профкомів, представників профспілок з охорони праці, голів комісій із соціального страхування підприємств, організацій та учбових закладів.

Розпочав зустріч з профактивом заступник голови Запорізької облпрофради Ігор Скороходов. Після виступу, він надав слово заступнику голови Приморської райдержадміністрації Маріанні Олелі, яка відмітила про необхідність подібних заходів та значення профспілок у житті суспільства.

Активну участь у проведенні семінару взяла голова координаційної ради профспілок району Наталія Кислова. На заході були розглянуті питання дій профспілок щодо захисту соціально-економічних прав трудящих, які висвітила завідувач відділом Запорізької облпрофради Белескова Т.Ф. Про соціальні виплати, питання реабілітації після перенесених захворювань та звітність розповіла головний спеціаліст Приморської міжрайонної дирекції Запорізького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Наталія Бойко.

Наприкінці семінару присутні задали лекторам питання та обговорили низку проблем, які потребують вирішення.

 

P6100036

 

P6100038

 

Запорізька облпрофрада