clip image001

 

У міській раді Кропивницького відбулися урочисті, присвячені Дню підприємця, під час яких було нагороджено найкращих та найактивніших підприємців обласного центру.

 

Це свято запроваджене з урахуванням великої ролі підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем і визнанням його впливу на формування, становлення і розвиток національної економіки. Воно покликане привернути увагу суспільства до підприємницької ініціативи, сприяти подальшому розвитку малого і середнього бізнесу в країні.

Від імені Кіровоградської обласної організації Всеукраїнської профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг учасників урочистого зібрання привітала голова Людмила Хриплива. Вона висловила сподівання на конструктивну співпрацю зі сторонами соціального діалогу у вирішенні бізнесових проблем сьогодення. А цьому, безперечно сприятиме підписана після чотирьох років переговорів, напередодні ювілейного Дня Незалежності нашої держави, тристороння Генеральна угода між роботодавцями, профспілками та Урядом на 2016-2017 роки, яка передбачає поглиблення взаємодії сторін щодо розвитку національної економіки, в тому числі і підприємництва, а також підвищення соціального захисту наших громадян.

Людмила Хриплива за вагомий внесок у розвиток підприємництва Кіровоградщини, сумлінну працю, забезпечення соціально-економічних прав та гарантій працюючих   вручила Почесні грамоти ФПО: ТОВ «Друкмаш - Центр» (генеральний директор Людмила Шубіна,

голова профкому Валерій Арцибашев), ПП«Поліум» (директор Наталія Буняк, голова профкому Тетяна Бегека), ТОВ магазин «Ювілейний»

(директор Іван Колоус, голова профкому Алла Сидоренко), ТОВ « Фірма «Каллісто» (директор Олександр, профорганізатор Ірина Ляшенко).

 

         Почесними грамоти Кіровоградської обласної організації Всеукраїнської профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг нагороджені колективи: ТОВ «Ринок Престиж» (директор Михайло Жаданов, голова профкому Ірина Лаврова), ТОВ «Червонозорівський» (директор Віра Лазаренко, профорганізатор Тетяна Собчук), Анатолій Ворона – керівник приватного підприємства «Інсер».

Управління економіки міської ради за особистий внесок у розвиток підприємництва, активну громадську позицію у співпраці з виконавчими органами міської ради оголосило Подяки Сергію Бедзаю, виконавчому директору обласного відділення Українського союзу промисловців і підприємців, Олені Надутенко, голові спілки малого та середнього підприємництва області, Тамарі Саміляк, голові правління громадської організації «Спілка підприємців Кіровоградської області», Людмилі Хрипливій, голові Кіровоградської обласної організації Всеукраїнської профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг.

Музичне вітання присутнім присвятив міський професійний духовий оркестр і його солістка Анастасія Потоцька.

 

Марія Іванова,

Федерація профспілок Кіровоградщини