906e9f7004ed4de13b623c92be020183 0

Дорогі друзі!

Президія Укрнафтогазпрофспілки сердечно вітає всіх вас з Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України!

Завдяки саме вашій праці економіка країни і мільйони українців отримують стабільне забезпечення газом та нафтою, стала реальністю енергетична незалежність України.

Трудові колективи підприємств галузі успішно виконують поставлені державою завдання: видобуток природного газу та нафти, розвідку й підготовку до експлуатації нових родовищ, транспортне, будівельне забезпечення, наукове супроводження робіт. Стабільне транспортування вуглеводнів до країн Європейського союзу зміцнює міжнародний авторитет України як надійного і відповідального транзитера.

В основі успіху – високий професіоналізм і злагоджена робота кожного робітника, спеціаліста, управлінця, вченого.

Зусилля керівників підприємств і профспілкових комітетів нині спрямовані на забезпечення гідних умов праці, стабільне зростання заробітних плат, належної соціальної підтримки - сім’ям працівників, ветеранам праці.

Бажаємо вам, членам всієї нашої великої профспілкової родини, гарантованої роботи, задоволення від праці та її гідної оплати, мирного неба, нових трудових звершень в ім’я рідної України.

Слава Україні!

Голова Укрнафтогазпрофспілки                                  Володимир Дмитришин