1472383324 1471353578 sport

 

На Уманщині минулими вихідними відбулися фінальні змагання серед сільських спортивних команд «Найспортивніше село Черкащини 2016 року».

 

Привітні господарі зустріли гостей 19 районів краю не тільки хлібом-сіллю, високим рівнем організації змагань, але й показали, що селяни можуть відновити втрачене, забезпечити повноцінне життя громад в т.ч. спортивне.

Змагання проходили в с.Городецьке, життям якого опікується фермерське господарство «Базис» (керівник Володимир Олексійович Осадчий). Землі господарства знаходяться також в сусідніх селах Кочубіївка та Вербувата. За підтримки господарства в с.Городецькому побудований сучасний стадіон, поле для міні-футболу із штучним покриттям, готель з боулінгом, ресторан, підтримується соціальна сфера, виділяються кошти на три футбольних команди різного віку, розвиваються інші види масового спорту. Така ж політика господарства в сусідніх селах. В с.Кочубіївка побудовані спортивний зал, шкільна котельня та завершено ремонт школи.

Живий приклад співпраці професійної команди аграріїв та органів місцевого самоврядування показує, що Україна має майбутнє. Дайте людям можливість чесно працювати - буде хліб, буде пісня, буде і спорт.

Подумалось: якби люди чекали допомоги та вказівок від держави, коштів міжнародних фінансових установ та приходу ефективного інвестора, чи таке б ми побачили?

А змагання завершились перемогою дружньої команди села Кочубіївка Уманського району. На другому місці команда села Степанівка Драбівського району, третіми стали спортсмени села Новодмитрівка Золотоніського району.

 

Федерація профспілок Черкаської області