Ot5OklTByQU

Шановні друзі!

Від імені багатотисячної Профспілки працівників культури України дозвольте привітати всіх працівників сфери фізичної культури і спорту, тренерів, спортсменів, ветеранів спорту та прихильників здорового способу життя з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту України – свята здоров'я, молодості, мужності та краси.

Заняття спортом – це неодмінна умова повноцінного життя у сучасному світі. Адже, спорт – це і здоровий спосіб життя, і міцний характер, і любов до своєї Батьківщини. Тож, приємно відзначити, що з кожним роком до активних занять спортом залучаються мільйони наших співвітчизників, особливо молоді, майбутніх захисників України.

Наша держава завжди пишається своїми спортивними талантами, які прославляють її велич, демонструють спортивну майстерність, досягають найвищих сходинок п'єдесталу. Ми вдячні всім спортсменам України за їхні успішні виступи на європейській та світовій арені у непростий для держави час. Нехай їх приклад буде поштовхом для масового розвитку фізичної культури та спорту в усіх містах та селах, взірцем для юних українців. Адже, саме загартовані, фізично могутні, патріотично виховані люди є надійною опорою та запорукою перемоги нашої держави, яка нині боронить свою незалежність і територіальну цілісність.

Особливо хочеться засвідчити почуття незмінної поваги та глибокої шани кожному працівнику сфери фізичної культури і спорту, кожному тренеру, наставнику, вихователю за їх найблагороднішу та вкрай необхідну справу.

В цей святковий день бажаю всім Вам міцного здоров'я, злагоди, оптимізму, благополуччя, невичерпної енергії, подальших спортивних досягнень та довгоочікуваного миру.

З повагою,

Голова Профспілки працівників