IMG 0695

 

14 вересня на базі Навчально-методичного центру профспілок відбувся семінар для студентського профспілкового активу Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка. В дружній та комфортній атмосфері за невеликий час студенти отримали суттєвий обсяг корисної інформації.

 

В ході навчання учасники подискутували з приводу основ профспілкового руху та ролі студентства в ньому, отримали поради щодо особливостей ведення профспілкової документації. На завершення семінару відбувся міні-тренінг з командобудування. Студенти, в ході практичних завдань, виявили та обговорили чимало типових проблемних ситуацій, яких варто уникати або вміти вирішувати під час спільної роботи.

 

IMG 0635

 

Варто відзначити, що майже половина членів профкому тільки починають свій шлях у профспілковій діяльності і для них це було перше подібне навчання. В семінарі взяла участь і нова голова первинної профспілкової організації студентів ЧНПУ Марина Ячна.

 

Семінар проводили викладачі Чернігівської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України та Центру освіти дорослих “Перспектива” НМЦ профспілок.

 

IMG 0626

 

IMG 0710

 

Віталій Копиш