P1600646

 

 

19 вересня 2016 року Федерація профспілок Вінницької області провела Урочистий прийом майстрів спорту міжнародного класу, керівників та тренерів спеціалізованих ДЮСШОР, переможців та учасників XI Спартакіади ФПО, ветеранів спорту, голів районних організацій ФСТ ”Колос”  з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

З вітальним словом до учасників прийому звернувся Голова ФПО  Микола Колесник. Він  привітав усіх прихильників спорту і фізичної культури з професійним святом, закликавши їх зробити все, аби фізична культура та спорт стали життєвою потребою кожного члена профспілки, а здоровий спосіб життя – нормою для їх родин. Наголосив, що Федерація профспілок області, її членські організації  проводять роботу по пропаганді та залученню спілчан до систематичних занять фізичною культурою та спортом, організовують різні фізкультурно-масові заходи з найбільш традиційних видів спорту – футболу, волейболу, легкої атлетики, тенісу, шахів та шашок, армреслінгу, гирьового спорту, плавання.

Голова Вінницької обласної організації ВФСТ ”Колос” Сергій Татусяк та голова Вінницької обласної організації ФСТ ”Україна” Василь Софина  зробили екскурс в історію спортивних товариств, закцентували увагу на спортивних здобутках та завданнях, що стоять перед товариствами сьогодні.

Також учасників прийому привітали керівники членських організацій ФПО:

- Степан Нешик - голова обласної організації профспілки працівників АПК;

- Дмитро Бабенко - голова обласної організації профспілки працівників будівництва та промисловості будівельних матеріалів;

- Володимир Ковальчук - голова єдиної профспілкової організації ТОВ ”Вінницький агрегатний завод”;

- Олександр Панчук - голова обласної організації профспілки працівників ”Укрпошта”.

В ході урочистого прийому відбулося нагородження кращих спортсменів та організаторів фізкультурно-спортивної роботи області Знаками ФПО За співпрацю,  ”Спортивна звитяга та Почесними грамотами Федерації профспілок області і галузевих профспілок.

Слова вдячності прозвучали і на адресу ветеранів спорту Петра Гоми, Юхима Зільберштейна та Валерія Крисова.

Федерація профспілок області, її членські організації, обласні організації ФСТ ”Україна”  та ВФСТ ”Колос” і  надалі пропагуватимуть і розвиватимуть фізичну культуру і спорт серед членів профспілок та їх сімей.

 

 Федерація профспілок Вінницької області

 

 

P1600654

 

P1600655

 

IMG 8475

 

P1600661

 

P1600689