20161104 110432

Відповідно до Закону України «Про соціальний діалог в Україні» рішенням Національної служби посередництва і примирення в Закарпатській області обласна організація профспілки працівників освіти і науки, яка є найчисельнішою серед галузевих профспілок і об’єднує 56,6 тисяч спілчан, отримала Свідоцтво про визнання репрезентативності.

Виконуючий обов’язки начальника відділення НСПП Василь Пазяк вручив голові обласної організації профспілки працівників освіти і науки Тетяні Повханич Свідоцтво про відповідність критеріям репрезентативності Національної служби посередництва і примирення.

Тим самим Закарпатську обласну організацію профспілки працівників освіти і науки визнано такою, що відповідає критеріям репрезентативності на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та делегування представників до органів соціального діалогу.

Як зазначила голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки, член Ради Федерації профспілок України Тетяна Повханич, Свідоцтво про репрезентативність – визнання державою повноважень обласної профорганізації освітян, яке є ще одним важелем до вирішення освітянських проблем шляхом ефективного соціального діалогу.

На фото:

- виконуючий обов’язки начальника відділення НСПП Василь Пазяк вручає голові обласної організації профспілки працівників освіти і науки Тетяні Повханич Свідоцтво про визнання репрезентативності.

Сергій Баранчиков,

завідувач відділу організаційно-