2w

 

 

 

Шановні спілчани!

 

  Щиро вітаю вас із  Днем працівників сільського господарства!

 У цей день держава і суспільство вшановують працю сільського трудівника, яка є нелегкою, але дуже важливою і визначальною для добробуту українського народу.

Шановні працівники і ветерани сільського господарства! Велика подяка вам за вашу працьовитість, мудрість, відповідальність і уміле господарювання!

Зичу вам міцного здоров’я, оптимізму, плідної праці, втілення в життя усіх задумів та нових трудових досягнень. Достатку, добра та щастя вам і вашим родинам!

 

З повагою

 

 Голова Федерації профспілок України                      Г.В. Осовий

 

 

 

 

Шановні друзі, колеги, спілчани!

 

   

 

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом - Днем працівників сільського господарства України!!! 

 

Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії – хлібороба й годувальника залишаються взірцем для багатьох. 

 

Нинішнього року трудівники села доклали немало зусиль для того, щоб закріпити позитивні тенденції в розвитку сільськогосподарського виробництва України. 

 

Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими складає основу життя держави та добробуту її громадян. 

 

Сьогодні особливо нелегко працювати на землі – держава все зменшує підтримку аграріїв, закриваються сільські школи та ФАПи, оплата праці в АПК далека від гідної . 
     Проте лише завдяки Вашій наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними.
    Профспілка працівників АПК і надалі буде цілеспрямовано боротись за створення безпечних умов праці на сільгосппідприємствах та належної оплати роботи сільських трударів.
 

 

 Нарощування обсягів виробництва зерна, іншої продукції поєднуються з поступовим підвищенням їх конкурентоспроможності, безперебійним задоволенням потреб харчової і переробної промисловості у сировині, утворенням сталого експортного потенціалу держави. 
Завдяки Вашим зусиллям полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба.
 

 

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями Ваші ниви, хай втілюються в життя Ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. 

 

Хай обходять вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччі.

 

 

 

З повагою,

 

Голова Профспілки                               І.С. Сопелкін