DSC07832

 

 

09 грудня 2016 року у ПВНЗ «Харківський соціально-економічний інститут» за участі факультету підвищення кваліфікації профспілкових кадрів ХСЕІ відбулось навчання профспілкового активу профспілкової організації Харківської філії ПАТ «Укртелеком».

Навчання профспілкових кадрів і активу є важливим напрямком в роботі Профспілкової організації Харківської філії ПАТ «Укртелеком» (Голова Савінова Олена Григорівна). Семінар-навчання був проведений для профгрупоргів та голів цехових профспілкових організацій ПО ХФ ПАТ «Укртелеком», голів ППО інших харківських підприємств галузі.

Відкриваючи семінар, голова профспілкової організації Харківської філії ПАТ «Укртелеком» Олена Григорівна Савінова наголосила на надзвичайній актуальності важливої складової підвищення ефективності роботи профспілок – ефективному навчанні профспілкових кадрів та активу. У своєму виступі профспілковий керівник розглянула низку практичних питань, які пов’язані з роботою профспілкової організації в умовах сьогодення.

В роботі семінару також взяли участь директор Харківської філії ПАТ «Укртелеком» Савченко Юрій Леонідович та директор департаменту управління персоналом та організаційного розвитку ХФ ПАТ «Укртелеком» Лисенко Наталія Миколаївна, які надали представникам профспілкової організації повну і всебічну інформацію з нагальних питань роботи підприємства.

З лекцією «Дотримання трудового законодавства при скороченні та звільненні працівників» перед профспілковими активістами виступила Храпач Наталія Петрівна – член лекторської групи факультету підвищення кваліфікації профспілкових кадрів ХСЕІ, начальник відділу з питань додержання законодавства застрахованих осіб, працевлаштування інвалідів, з питань дитячої праці та інших нормативно-правових актів Головного управління Держпраці у Харківській області.

Тренінг за темою «Стресостійкість в профспілковій роботі: вимоги сучасності» для профактиву проводила Харцій Олена Миколаївна – член лекторської групи ФПК ХСЕІ, доцент кафедри соціальної психології ХДАК, кандидат психологічних наук, доктор філософії.

В процесі інтерактивного навчання учасники семінару отримали суттєвий обсяг корисної інформації та практичні поради щодо особливостей роботи сучасних профспілкових лідерів. При проведенні навчання слухачі спілкувалися, приймали участь у дискусіях. Профспілкові активісти були зацікавлені в навчальному процесі і прийняли активну участь у проведенні семінару.

 

 

 

Олена Шпурік,

декан факультету підвищення кваліфікації профспілкових кадрів ХСЕІ

 

DSC07811

 

DSC07819

 

DSC07842

 

DSC07853

 

семінар 9.12.16 009

 

семінар 9.12.16 013

 

DSC07859