h ua den energetika

Шановні працівники електроенергетичної галузі!

Шановні ветерани праці!

Успішна робота кожної окремої галузі національної економіки безпосередньо залежить від ефективного функціонування енергетичного сектору.

Завдяки вам, шановні енергетики, працює промисловість, функціонують транспорт і зв'язок, ви створюєте світло і затишок у кожній оселі.

Щодня, щогодини ми виконуємо свою професійну справу з повною віддачею всіх своїх знань, вміння, найкращих якостей душі, особливо в цей нелегкий для країни час. Тому професія енергетика є не тільки необхідною, але і дуже почесною.

Невтомною працею, талантом і наснагою кількох поколінь створено розвинутий, потужний енергетичний комплекс. Введення в експлуатацію нових енергетичних потужностей, впровадження енергозберігаючих та екологічно безпечних енергосистем переконливо свідчать про високий потенціал енергетичної галузі України.

Користуючись нагодою, вітаю Вас з Днем енергетика та наступаючим Новим 2017 роком і Різдвом Христовим!

Бажаю Вам нових творчих злетів і здобутків, стабільної частоти в електромережах.

Нехай мудрість та наснага енергетиків і в подальшому примножує могутність нашої незалежної України!

Зичу великого людського щастя, добра і достатку Вам і Вашим родинам!

Голова Укрелектропрофспілки

Сергій Шишов