Награждение оздоровление

22 грудня в Об'єднанні профспілок Харківської області відбулася нарада з керівниками позаміських закладів оздоровлення та відпочинку та відповідальними за організацію оздоровлення дітей та підлітків "Про підсумки організації оздоровлення та відпочинку дітей Харківської області влітку 2016 року та завдання на 2017 рік".

Підбиваючи підсумки літньої оздоровчої кампанії року, що минає, Голова Об'єднання профспілок Харківської області Сергій Тесленко відзначив, що вона пройшла оргнізовано і, в цілому, успішно. В цьому чимала заслуга профспілкових організацій всіх рівнів, за організаційною та фінансовою підтримкою яких цього року в області діяло 14 дитячих оздоровчих таборів, а сума коштів, спрямованих профспілками на оздоровлення дітей стала на три мільйони більшою, ніж минулоріч.

Також в ході проведення наради відбулася урочиста церемонія нагородження кращих організаторів дитячого оздоровлення – переможців обласного конкурсу.

Враховуючи найкращі показники з виконання Положення про обласний огляд-конкурс на кращу організацію оздоровлення та відпочинку дітей і підлітків влітку 2016 р., беручи до уваги Положення ФПУ про Всеукраїнський огляд роботи профспілок на кращу організацію оздоровлення та відпочинку дітей, переможцями конкурсу визнано і нагороджено Почесною грамотою ОПХО та Подякою Голови ФПУ:

1. 1.За вагомий внесок і високі показники в організації оздоровлення та відпочинку дітей улітку 2016 року у номінації «Батьківська турбота»:

- обласні організації профспілок, які утримують позаміські заклади оздоровлення та відпочинку (ЗОВ) або надають організаційну та фінансову допомогу в утриманні ЗОВ підприємств і організацій своєї галузі:

– обласну профспілкову організацію працівників АПК (голова Байбакова Н.П.);

- обласну організацію профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення (голова Тимченко М.Т.);

- обласні організації профспілок, які оздоровлюють дітей та підлітків на базі закладів інших галузей:

- обласну організацію профспілки працівників охорони здоров’я (голова Благовещенська А.В.);

- обласну раду голів профспілкових комітетів авіабудівників України (голова Тиндик В.Т.);

- первинні профспілкові організації членських організацій ОПХО:

- ДП завод «Електроважмаш» (голова Канунніков В.М.) ;

- ВАТ «Турбоатом» (голова Єфремова І.Д.);

- Філії ВАТ «Вімм–Білль–Данн Україна» - «Харківський молочний комбінат» (голова Бондарєва Ю.І.);

-  підприємства, установи та організації:

-         КП «Харківводоканал» (Генеральний директор Панов В.В., голова ППО Муравйова Н.В.);

-Український науково-дослідний інститут природних газів ПАТ «Укргазвидобування» (директор Кривуля С.В., голова ППО Чепіль І.І.);

1. 2.За активне сприяння організації літньої оздоровчої кампанії 2016 р. переможцями у номінації «Дитинство на долонях» визнано:

- обласну організацію профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України (голова Кригін М.І.);

- обласну організацію профспілки машинобудівників та приладобудівників (голова Нечерда А.В.);

- первинну профспілкову організацію ПАТ «Харківміськгаз» (голова Тесленко А.І.)

- Золочівську районну організацію профспілки працівників АПК (голова Іванова В.І.);

- первинні профспілкові організації:

-         Харківської державної академії фізичної культури (голова Червона С.П.)

-         ПАТ «Харківська ТЕЦ-5» (голова Цимбал С.М.);

- підприємства, установи та організації:

- Газопромислове управління «Шебелинкагазвидобування» ПАТ «Укргазвидобування» (директор Фесенко Ю.Л., голова ППО Домненко С.П.);

- Комунальне підприємство Харківської районної ради «Комуненерго» (директор Левченков О.В., голова ППО Карпенко О.В.);

- ДП «Ізюмське лісове господарство» (директор Павленко А.В., голова ППО Скрипник Г.І.).

Награждение оздоровление-2

1. 4.Кращі дитячі заклади оздоровлення та відпочинку у номінації:

«Лідер-2016» - за високі досягнення в усіх напрямках роботи з організації оздоровлення і          відпочинку дітей та підлітків з нагородженням почесними грамотами ОПХО та ФПУ:

- санаторій-профілакторій «Факел» ГПУ «Шебелинкагазвидобування»

(головний лікар Шморгун І.І.);

- позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Ромашка» КП «Харківводоканал» (директор Сміла Ж.О.);

«Шана і подяка» - за стабільно високі показники в усіх напрямках діяльності, інноваційні підходи в оздоровчо-виховному процесі, постійний методичний пошук і особисті розробки з організації оздоровлення та відпочинку дітей із врученням Почесної грамоти ОПХО та Подяки Голови ФПУ:

- дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Факел» КП «Харківводоканал» (начальник Бруснікіна Є.Ю.);

- оздоровчий табір «БМВ» ДП «Санаторій «Бермінводи» ПрАТ ЛОЗП України «Укрпрофоздоровниця» (головний лікар Сердюк О.І., начальник ДОТ Панченко Т.Р.).

«Літо у фарбах» - за створення умов для повноцінного оздоровлення дітей, високий рівень спортивної та фізкультурно-масової роботи і активну діяльність з підтримки дитячих здібностей та інтересів:

- позаміський заклад оздоровлення і відпочинку «Олімпія» Балаклійської районної профспілкової організації працівників АПК і Балаклійської райради (директор Козачок Вікторія Василівна).

«Країна, дружня до дитини» - за високий рівень підготовчої роботи дитячого закладу до оздоровчого сезону, створення умов для відпочинку дітей, виявленню і розвитку дитячих здібностей:

- дитячий оздоровчий табір Оздоровчого комплексу ННЦ ХФТІ (директор ОК Бородай С.О., начальник ДОТ Давидова І.О.).

«Друзі дітей» - за створення умов в дитячому оздоровчому закладі для повноцінного оздоровлення дітей, високий рівень медичного обслуговування і зразкову організацію харчування дітей:

- дитячий оздоровчий табір ДП «Санаторій «Ялинка» ПрАТ ЛОЗП України «Укрпрофоздоровниця» (начальник ДОТ Кривошликов В.Ф.).

Награждение оздоровление-1

«Турбота» - за турботливе ставлення до дітей, створення умов для оздоровлення та відпочинку і зразкову організацію харчування:

– дитячий оздоровчий табір «Золотий колос» обласної профспілкової організації працівників АПК (директор Несміян В.Н.).

«У кожній дитині – сонце!» - за створення умов для оздоровлення та відпочинку дітей, самореалізації духовного, інтелектуального та фізичного потенціалу кожної дитини:

- заклад оздоровлення «Лісова галявина» комунального підприємства Харківської районної ради «Комуненерго» (директор Ковальчук Інна Василівна).

«Гармонія» - за створення умов для оздоровлення та відпочинку дітей, інноваційні підходи в оздоровчо-виховному процесі і особисті розробки з організації літнього дитячого відпочинку і оздоровлення:

- позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Зелена гірка» ПАТ «Завод «Оргтехніка» (директор Коц В.П.).

За особистий внесок і активне сприяння організації якісного проведення оздоровчої кампанії нагороджено Подякою Голови Об’єднання профспілок Харківської області:

-         Мовчана Анатолія Олександровича – голову ЄППО «Лозівський ковальсько-механічний завод»;

-         Тютюнника В’ячеслава Михайловича - голову профкому АК «Харківобленерго»;

-         Артьомова Миколу Прокоповича - голову профкому Харківського національного технічного університету ім. Петра Василенка.

За вагомий внесок і високі показники в організації оздоровлення та відпочинку дітей улітку 2016 року Подякою Голови Об’єднання профспілок Харківської області нагородити Дорожню профспілкову організацію Південної залізниці (голова Залозних В’ячеслав Анатолійович).

Награждение оздоровление-3

Награждение оздоровление-4