022

 

 

29 березня в ДСНС відбулася зустріч Голови Служби Миколи Чечоткіна та Голови Профспілки працівників державних установ України Юрія Піжука. Учасники обговорили перспективи співпраці у сфері соціальних та трудових гарантій працівників і на підтвердження подальших плідних взаємовідносин підписали Галузеву угоду між ДСНС та профспілками працівників державних установ України та трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України на 2017-2020 роки.

“Сьогодні ми заклали фундамент для посилення взаємодії між ДСНС та Профспілкою і в майбутньому будемо спільно працювати для підвищення рівня соціального захисту та охорони праці наших працівників”, - зазначив Голова ДСНС Микола Чечоткін.

Галузева угода встановлює основні норми, принципи та взаємні зобов'язання сторін щодо регулювання соціально-економічних та трудових відносин, надання додаткових соціально-економічних гарантій та трудових пільг працівникам. Зокрема, координує такі сфери, як гарантії зайнятості, оплата та режим праці і відпочинку, охорона праці та здоров'я, соціальний захист.

Найблищим часом галузева угода буде направлена до Міністерства соціальної політики для повідомної реєстрації.

Довідка:

Повідомна реєстрація проводиться протягом 14 робочих днів з дня, наступного після надходження угоди (договору) до реєструючого органу.

 

 

Профспілка працівників держаних установ України

 

007

 

044