DSCN2218

Вже стало доброю традицією для членів Профспілки працівників соціальної сфери Черкащини розпочинати перший етап VIII обласної Спартакіади працівників соціальної сфери у березні та проводити спортивні змагання з шашок, шахів та настільного тенісу в спорткомплексі “Манеж” обласної школи Олімпійського резерву.

Всіх присутніх з початком змагань привітали голова Черкаської обласної організації Профспілки працівників соціальної сфери України Людмила Веселовська, заступник директора Департаменту соціального захисту населення Черкаської ОДА Олександр Павлюк, голова фізкультурно-спортивного товариства “Спартак” Юрій Мрачковський. Після офіційного відкриття і ознайомлення з програмою змагань розпочалася азартна і запекла боротьба ерудитів та найазартніших спілчан.

Так відповідно результатів перше призове місце здобули:

серед  жінок

-         з шашок:

Алла Гоменюк з первинної профспілкової організації Департаменту соціального захисту населення Черкаської ОДА;

-         з шахів:

Наталія Кандиба з первинної профспілкової організації Чехівського  психоневрологічного інтернату;

-         з настільного тенісу:

Світлана Панченко з первинної профспілкової організації територіального центру соціальної допомоги Придніпровського району м. Черкаси;

серед чоловіків

-         з шашок:

Михайло Воропай з первинної профспілкової організації Чехівського  психоневрологічного інтернату;

-         з шахів:

Микола Тихоненко з первинної профспілкової організації управління соціального захисту населення Кам’янської райдержадміністрації;

-         з настільного тенісу:

Олександр Марченко із збірної команди Чигиринського району.

Організатори змагань також відзначили команду Смілянського психоневрологічного інтернату з геріатричним відділенням, що мала наймолодших учасників спортивних змагань (роки народження 1985-1995).

Щиро дякуємо спілчанам за азарт, волю до перемоги, активну життєву позицію, готовність відстоювати честь свого колективу і бажання змістовно проводити дозвілля.

Попереду в спілчан фінальні змагання VIII обласної Спартакіади працівників соціальної сфери, що відбудуться влітку.

За інформацією Центральної Ради

Профспілки працівників соціальної сфери України