P5110118

 

11 травня 2017 року в Будинку профспілок м. Запоріжжя відбулось урочисте підписання Угоди про співпрацю між Запорізькою обласною радою профспілок та Головним управлінням Пенсійного фонду України в Запорізькій області.

 

У заході взяли участь представники: профспілкового активу м. Запоріжжя, головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області, засобів масової інформації.

         Ця подія стала новою сторінкою у багаторічній плідній взаємодії профспілок і пенсійної служби. Вона, як зазначив голова облпрофради Віктор Сластьон, включає в себе забезпечення ефективної системи пенсійного страхування, здійснення інформаційно-роз'яснювальної роботи щодо основних положень законодавства про зайнятість, працю та пенсійне забезпечення, сприяння легалізації зайнятості, участь у спільних заходах.

         Особливу увагу на темі боротьби з "тіньовою" зайнятістю, яка призводить до багатьох негативних соціальних наслідків акцентував начальник Головного управління Пенсійного фонду в області Анатолій Казачук. За його словами, спеціалісти Фонду разом із соціальними партнерами (в тому числі і профспілками) сприяють легалізації зарплати та зайнятості населення. Разом з тим, процеси, які відбуваються в соціально-економічному житті, у сфері пенсійного забезпечення, потребують посилення співпраці органів Фонду з профспілками та роботодавцями.

         Анатолій Казачук відповів на питання, що надійшли від профспілкового активу та представників засобів масової інформації.

 

 P5110122

Запорізька обласна рада профспілок