DSC 7891 1

 

На виконання постанови президії Запорізької обласної ради профспілок "Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2017 року" фахівцями облпрофради разом із технічними інспекторами праці облпрофради і галузевих профспілок з 22.05 по 27.05.2017р. перевірені дитячі оздоровчі заклади і надана практична допомога з питань кадрового забезпечення, взаємодії з органами місцевого самоврядування, придбання інвентарю, наявності незначних недоліків які терміново усунені.

         На хорошому рівні підготовлені і готові до прийому дітей заклади оздоровлення і відпочинку Якимівського району с.м.т. Кирилівка "Салют" (директор Євгенія Кузнєцова), "Смена" (директор Владислав Чеботарьов), "Лазурная радуга" (директор Валентина Маклякова), "Юность (директор Олександр Кочерга)", "Северянин" (директор Леонід Борисенко), "Чайка" (директор Тетяна Дудка).

         По місту Приморськ готові до прийому дітей на відпочинок дитячі оздоровчі заклади "Прометей" (директор Олена Куценко), "Юбилейный" (директор Валентина Семененко), а табір ім. Ю. О. Гагаріна (директор Олександр Чейлитко) святкуватиме 50-річчя зі дня його відкриття. Ювілейний сезон буде проводитись у форматі міжнародного фестивалю дитячої творчості.

         Кирилівська сільська і Приморська міська рада установили пільги з податку на землю і на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, для дитячих оздоровчих закладів.

         В м. Бердянськ зазвичай якісно підготовлені дитячі оздоровчі заклади "Красная гвоздика" (директор Тетяна Михайленко), "Райский уголок" (директор Олена Бакай), "Криворізький гірник" (директор Леонід Старовойтов) та інші.

         Загалом, станом на 29 травня 2017 року, вже закуплено в таборах Запорізької області на першу зміну біля п'яти тисяч путівок.

         Запрошуємо на відпочинок.

 

 DSC 6368 1

 

Запорізька обласна рада профспілок