plenum 6 560x316

У зв’язку з карантинними заходами, запровадженими урядом, виборні органи Херсонської обласної організації Профспілки працівників державних установ України працюють не так, як раніше.

Сьогодні для успіху роботи в Профспілці потрібні постійні інновації. Для нас базовою одиницею продуктивності в профспілковому середовищі є команда, яка об’єднує талановитих людей і діє як сума своїх складових. Але у світі, де членів команди все рідше зустрінеш в одній кімнаті, а темпи роботи постійно зростають, навіть ідеальної командної хімії недостатньо.

Сьогодні командам потрібні інструменти для спільної роботи, які допоможуть їм цю хімію реалізувати. Їм потрібні технології, які можуть, долаючи простір і час, дати відчуття, що всі працюють поруч, навіть коли вони далеко один від одного. Пройшли ті дні, коли для проведення зустрічі потрібно було зібрати всіх в одній кімнаті. За допомогою сучасних технологій при одному натисканні миші можна об'єднати сотні людей з різних куточків  світу.

Саме для успішної спільної роботи членів Херсонської облорганізації Профспілки, за ініціативою її  голови Людмили Татаринової, протягом квітня  2020 року спілкування членів президії, комітету та працівників виконавчого апарату облорганізації Профспілки відбувається в режимі онлайн-конференцій на сервісі Zoom.

Детальніше

Профспілка працівників державних установ України