14.09.23

 

Відбулось засідання президії Миколаївської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я в змішаному форматі.

 

На порядку денному стояло важливе питання щодо діяльності первинних профспілкових організацій комунальних некомерційних підприємств Миколаївської міської ради «Пологовий будинок №1» та «Пологовий будинок №2» в результаті реорганізації шляхом приєднання до первинних профспілкових організацій комунальних некомерційних підприємств Миколаївської міської ради «Міська лікарня №3» та «Міська лікарня №1».

Головною метою роботи профспілки є захист трудових прав членів профспілки та збереження його кадрового потенціалу і профспілкового членства. Тому напередодні були проведені робочі зустрічі з головами первинних профспілкових організацій цих закладів та з трудовими колективами пологових будинків.

Президія прийняла рішення вважати правонаступниками профорганізацій пологових будинків первинні профорганізації «Міської лікарні №1» та «Міської лікарні №2», провести всі необхідні для цього процедури. А головне зберегти профспілкове членство та вирішувати всі питання, що виникають разом з Обкомом профспілки.

 

Обласна організація профспілки

працівників охорони здоров’я

https://profrada.mk.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=5055