381775444 683159627197580 8070436475762799907 n
За участі голови Федерації профспілок Хмельницької області Олега Сковороднікова відбувся тренінг для представників студентського профкому Хмельницького національного університету (голова профкому Анатолій Вичавка) з різних курсів, факультетів та спеціальностей.
 
Метою було покращення навичок та знань учасників з організації роботи профкому, комунікації зі студентами та вирішення проблем, що виникають у студентському середовищі, а також ознайомлення з напрямками та кращими практиками роботи Федерації профспілок області.
Тренінг проводився за участі Наталії Чорної - практикуючого психолога з багаторічним досвідом роботи зі студентами та організаційно-комунікаційними навичками.
Учасники отримали практичні завдання та вправи, які допомогли їм розвинути навички мотивації, планування, спілкування, лідерства та організації роботи профкому.
Тренінг включав в себе дискусії та обговорення актуальних питань, що стосуються студентського життя та проблем, з якими зіштовхуються студенти. Учасники отримали можливість обмінятися своїми думками, досвідом та ідеями щодо покращення студентського середовища та висловили бажання в подальшому отриманні корисних знань та навичок, які їм допоможуть у роботі в рамках студентського профкому, або в подальшому вже в професійній діяльності.
Федерація профспілок Хмельницької області