1130

26 вересня відбулося засідання Президії Закарпатської облпрофради (голова Іван Зелінський).

 

На ньому було розглянуто питання "Про підсумки профспілкового навчання у 2022/ 2023 навчальному році та завдання на 2023/2024 навчальний рік".

Президія відзначила роботу обласної організації профспілки працівників освіти і науки (голова Тетяна Повханич) щодо проведення системного профспілкового навчання, в тому числі у форматі онлайн.

Розглянуто також питання" Про профспілкове членство працевлаштованих внутрішньо переміщених осіб".

1129

Як зазначалося, за інформацією обласних організацій галузевих профспілок, працевлаштовано 121 вимушеного переселенця, й зокрема, в закладах освіти і науки -78 осіб, на підприємствах ЖКГ і Закарпатської дирекціі "Укрпошта"- по 21, соціальної сфери - 1 особу. Із загальної кількості працевлаштованих - 73 особи є членами профспілок.

При розгляді питання "Про оздоровлення дітей та членів профспілок влітку 2023 року" Президія Закарпатської облпрофради відзначила належну організаційно - фінансову роботу з оздоровлення дітей та спілчан обласних організацій профспілок: працівників освіти і науки (Тетяна Повханич), охорони здоров'я (Володимир Турок), Закарпатської дирекціі "Укрпошта" (Ганна Кучак).

1132

Кращих організаторів оздоровлення представлено до нагородження відзнаками ФПУ та Закарпатської облпрофради.

Заслухано інформацію експерта з врегулювання соціально-трудових відносин, діловодства і контролю облпрофради Тамари Гурзан - про відзначення Всесвітнього Дня дій за гідну працю та Міжнародного дня боротьби з бідністю та інформацію голови облпрофради Івана Зелінського - про соціальне партнерство Закарпатської облпрофради з органами державної влади і місцевого самоврядування та рядом державних структур.

1131

На фото:

під час засідання Президії Закарпатської облпрофради

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради