Пленум 161123

Шановні колеги!

Сьогодні святковий професійний день для всієї телерадіомовної родини - працівників телебачення, радіомовлення та звʼязку.

Тож, від імені багатотисячної Профспілки працівників культури України дозвольте привітати всіх вас з нагоди професійного свята.

Саме Ви допомагаєте людям орієнтуватись в ефірному морі актуальних подій та оперативно дізнаватись, чим живе Україна та світ. Ви першими повідомляєте про різні події суспільного, економічного, політичного, культурного життя світу, країни, стоїте на сторожі цінностей цивілізованого світу – свободи слова, демократії, відкритого і вільного суспільства.

Важко переоцінити Вашу роль у період війни, адже саме Ви тримаєте сьогодні наш інформаційний фронт, обʼєднуючи наші інтереси та проблеми, наш біль і наші радощі, надаєте розголосу тим чи іншим фактам воєнних злочинів та гуманітарних катастроф, привертаючи увагу міжнародної спільноти.

Щосекунди ризикуючи власним життям, Ви під обстрілами ведете свої репортажі з російсько-українського фронту та з найгарячіших точок світу. Ваша робота вражає до сліз!

Низький уклін та безмежна вдячність всім Вам за стійкість, сміливість та любов до рідної України.

Бажаю кожному міцного здоровʼя, нестримної енергії, безмежної творчості, гарних новин, найвдячніших слухачів та глядачів.

Слава Україні та її Героям!

Слава працівникам інформаційного фронту!

З глибокою повагою до кожного,

Голова Профспілки працівників культури України  

Галина ГАЙДУК