Изображение 1901

 

Напередодні Дня журналіста у Дніпропетровському облпрофоб’єднанні відбулася традиційна зустріч з працівниками місцевих та всеукраїнських засобів масової інформації.

 

Поздоровивши журналістів з професійним святом і вручивши нагороди, голова профцентру Віталій Дубіль подякував їм за активне та об’єктивне висвітлення діяльності профспілок області по правовому та соціально-економічному захисту трудящих.

 

Зокрема, що стосується нинішньої боротьби профспілок за недопущення в умовах кризи скорочення робочих місць та падіння життєвого рівня людей праці. Завдяки підтримці ЗМІ, вдалося сформувати громадську думку навколо ініціативи керівництва області та профспілок щодо необхідності збереження соціальних гарантій і суттєвого зростання рівня оплати праці.

 

Тільки за останній місяць вже відбулося три наради сторін соціального діалогу, готується до підписання Меморандум з цього питання, на ряді підприємств (ГМК, топливно-енергетичний комплекс) йде підвищення зарплати. Наразі продовження цієї роботи з керівництвом та профорганізаціями машинобудівників, автотранспортників та ін.

 

Крім того, враховуючи нинішню непросту ситуацію в країні, також зазначив голова облпрофоб’єднання, профспілки надають конкретну матеріальну допомогу воїнам української армії.

 

Прес-центр Дніпропетровського

облпрофоб’єднання

 

Изображение 1907

 

Изображение 1913

 

 

 

Изображение 1915

 

Изображение 1917