foto

 

 

 

30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек!

 

 

Шановні друзі!

 

Від імені Профспілки працівників культури України дозвольте привітати кожного працівника бібліотечної справи, незалежно від відомчої приналежності закладу, з нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек.

Ви обрали в житті надзвичайно почесну та благородну справу – відкривати читачам мудрість Її Величності Книги, допомагати їм бути інтелектуально розвиненими та обізнаними у сучасному світі. Низький уклін Вам за цю високу гуманістичну місію у суспільстві.

Роль бібліотек сьогодні важко переоцінити, адже вони не тільки задовольняють духовні, наукові і культурні потреби громадян, а й забезпечують нерозривний зв'язок минулого з сучасністю. Сучасна бібліотека – це не просто храм Книги, це потужна інформаційно-телекомунікаційна майстерня, науковий центр.

Та особливим багатством бібліотек є їх працівники – досвідчені, кваліфіковані фахівці, безмежно віддані своїй справі, які створюють в своїй книгозбірнях родинне тепло та затишок. Отже, бажаю Вам отримувати дійсну насолоду від обраної серцем професії, від великої культурологічної справи, яку Ви активно провадите.

Свято Всеукраїнського дня бібліотек співпадає з Христовим святом Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. Тож Віри Вам, шановні бібліотечні працівники, у власні сили, Надії на світле та мирне майбутнє, Любові від читачів та успіхів у Вашій підчас нелегкій справі задля розквіту нашої неньки України.

 

 

З шаною та повагою до Вас,

Голова Профспілки працівників  культури України

Л.Ф.Перелигіна