IMG 1752

 

Федерація профспілок Черкаської області спільно з Всеукраїнським громадським об'єднанням «Всеукраїнська асоціація кадровиків» 25 вересня 2014 року провели Конгрес кадровиків «Останні зміни у трудовому законодавстві та їх практичне застосування».

Голова Федерації профспілок Черкаської області Петро Шевченко у вступному слові наголосив на важливості юридичної грамотності працівників профспілкових органів, володіння змін у питаннях трудового законодавства та необхідності зустрічей з представниками експертного середовища в сфері законодавства   

         В роботі Конгресу взяли участь: Васильова З.М. – головний консультант секретаріату Комітету Верховної ради України з питань соціальної політики та праці, експерт Всеукраїнської асоціації кадровиків, член редакційної ради і експерт журналу «Кадрова практика»; Паньків Я.С. – голова ВГО «Всеукраїнська асоціація кадровиків»; Ліпчанська В.О. – експерт Всеукраїнської асоціації кадровиків; Циганок Л.В. – начальник відділу маркетингу, зв’язків з громадськістю та професійної освіти Видавничого дому «Медіа-Про»; Хоменко О.М. – т.в.о. начальника Територіальної державної інспекції з питань праці в Черкаській області; Дендермарчеченко Г.Г. – директор обласного центру зайнятості; Петренко О.І. – заступник начальника відділення Національної служби посередництва і примирення в Черкаській області; керівники галузевих профоб’єднань, голови первинних профспілкових організації, керівники та представники відділів кадрів підприємств, установ організацій області, студентських рад навчальних закладів міста;

         Учасники заходу отримали можливість дізнатися про останні зміни у законодавстві, отримали компетентні відповіді на практичні запитання від провідних експертів кадрової справи в Україні та можливість виграти цікаві призи.

Зокрема в рамках заходу були розглянуті наступні питання:

- реформування трудового законодавства: проблеми, динаміка, перспективи (проект Трудового кодексу України);

- організація роботи з питань дотримання законодавства про працю, відповідальність, укладення колективного договору, здійснення представництва у судах під час захисту трудових прав працівників (досвід роботи).

Проведено міні прес-конференцію на тему: «Поради щодо укладення трудового договору, основні помилки при звільненні працівника, огляд судової практики щодо вирішення індивідуальних трудових спорів».

Кожен учасник зборів від організаторів отримав комплект фахової літератури з питань кадрової роботи і сертифікат про участь у конгресі.

 

 

Федерація профспілок Черкаської області

 

IMG 1832