P1090039

 

Завдяки зусиллям профспілкового комітету закарпатського підприємства ПАТ «Мукачівський завод «Точприлад», який очолює член Ради Федерації профспілок України Антоній Екшмідт, його працівники активно займаються фізичною культурою і спортом. Цього року на спортивних майданчиках міста над Латорицею пройшла ювілейна Х спартакіада підприємства з 7 видів спорту, на старт якої вийшли працівники усіх структурних підрозділів заводу. За сумою усіх видів спорту найкраще виступили команди цеху 08, цеху 10-4 та цеху 10-1.

Нещодавно збірна команда підприємства з Мукачева взяла участь у фінальних змаганнях ХХІУ обласної міжгалузевої спартакіади профспілок Закарпаття, які відбулася в Ужгородському спорткомплексі «Юність». Особливо успішно виступили мукачівські спортсмени у змаганнях з шахів. Наталія Лелик стала третім призером турніру серед жінок і нагороджена бронзовою медаллю та дипломом організаторів – Закарпатської обласної ради профспілок та обласного відділення НОК України. Четверте місце у цьому виді серед чоловіків зайняв ще один представник «Точприладу» Юлій Бенце, який, набравши однакову кількість очок з бронзовим призером, поступився йому за додатковими показниками.

Ще одне четверте місце - у змаганнях з шашок серед жінок у сильній конкуренції завоювала інша представниця мукачівської команди Ольга Зубак. А футбольна команда підприємства – минулорічний переможець обласної міжгалузевої спартакіади профспілок цього року змогла увійти лише до шістки кращих команд турніру.

В цілому ж виступ збірної команди ПАТ «Мукачівський завод «Точприлад» на міжгалузевій спартакіаді профспілок Закарпаття можна вважати вдалим. І в цьому заслуга ентузіаста спорту – голови профкому Антонія Екшмідта.

 

На фото:

- бронзовий призер спартакіади профспілок Закарпаття Наталія Лелик (праворуч) під час шахового турніру.

 

 

Фото автора

Сергій Баранчиков,

завідуючий відділом

організаційно-гуманітарної роботи

Закарпатської облпрофради