oil

Важливі питання атестації робочих місць за умовами праці та пільгового пенсійного забезпечення прцівників розглядалися на семінарі, який проводився представниками головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області.

Участь у ньому керівників та спеціалістів ТОВ “Карпатнафтохім” не випадкова, оскільки впродовж останніх кількох років підприємство працювало нестабільно. І, нині, щоб запобігти масовому звільненню виробничників, профком дійшов згоди з роботодавцем про переведення роботи у режим неповної зайнятості. Реакція колективу, що налічує понад 2100 працівників, була вельми позитивною.

На семиінарі, зокрема, мова йшла про призначення пільг і компенсацій за шкідливі умови праці. В інженерно-технічних працівників ТОВ “Карпатнафтохім” в першу чергу виникали запитання щодо впливу на розмір пенсії страхового стажу.

Навчання було корисним для калушан, так як вони отримали необхідну інформацію, яка стане потрібною в їх подальшій роботі.

Прес-служба Ради профспілок Івано-Франківської області