Изображение 066

11 грудня 2014 року відбулось відкриття Університету громадських лідерів Хмельницької області, створеного за  пропозицією лідерів профспілкових, громадських, молодіжних, організацій та представників територіальних громад. Засновниками Університету стали: Хмельницька обласна організація профспілки працівників соціальної сфери України  спільно з Хмельницьким центром  перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Изображение 079

Організація роботи Університету та навчання профспілкового активу  проводиться  за підтримки органів державної влади, місцевого самоврядування,  Профспілки працівників соціальної сфери України, Національної Академії Державного Управління при Президенті України, Хмельницького Університету управління та права, Хмельницького центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій та громадськості, Підприємства «Навчально-культурний центр «Побужжя» Федерації профспілок області».

Слухачами відділень Університету стали 120 чоловік, з них:

- відділення  лідери-керівники 20ч.;

- відділення лідери профспілкового руху 50ч.;

- відділення лідери громадських організацій та територіальних громад 25ч.;

- відділення лідери молодіжного та студентського руху 25ч..

Для вступу  в Університет звертатися   за адресою:

29013, м. Хмельницький, вул. Соборна, 57

Хмельницька обласна  організація профспілки працівників

соціальної сфери України (Університет громадських лідерів ), офіс 38-39.

Контактні телефони для консультацій :

0382 75-27-79, 067 381-06-03.

Режим роботи: понеділок - пятниця з 10-00 до 17-00.