DSC 7269

Голова Федерації профспілок області Микола Шершун у вівторок, 16 грудня, провів робочу зустріч з депутатом Верховної ради від Рівненщини Олександром Дехтярчуком. Між головою ФПО та новообраним депутатом відбувся конструктивний діалог, у ході якого обговорювалися проблеми, які турбують нині профспілчан. Зокрема, обговорювались останні поді в Раді, де днями, як відомо, затверджували Програму дій Уряду.

Микола Шершун, відмітив, що профспілки не згодні з діями Уряду стосовно жорсткої економії на найбільш уразливих верствах населення. Наголосив також, що до профспілок, як однієї зі сторін соціального діалогу, варто прислухатися, адже саме через них висловлюється воля працюючої людини.

На завершення розмови голова ФПО Микола Шершун, з рук в руки, передав законотворцю напрацьовані останніми днями Федерацією профспілок області та затверджені її президією матеріали: заяви, листи, звернення, до Верховної Ради, Президента, Уряду.

Олександр Дехтярчук, з розумінням та увагою вислухав думку профспілчан та запевнив, що за першої ж можливості, доведе її до інших, виступивши перед широким депутатським загалом у стінах Верховної Ради.

Профінформцентр

Федерації профспілок Рівненщини