rL3eCD2u0eY

 

Нещодавно в Чернігівському Навчально-методичному центрі була започаткована робота дискусійного клубу, який має стати одним з комунікаційних майданчиків для профспілкової молоді Чернігівської області. До участі у засіданні клубу запрошуються представники як студентської, так і робітничої молоді. На першому заході були присутні представники галузевих профспілок працівників освіти і науки, АПК, держустанов та культури.

 

Разом з модераторами учасники обговорили питання іміджу та ролі профспілкових організацій в сучасних соціально-економічних та політичних умовах. Цінність дискусії полягала в представлені позиції і бачення, як студентських профспілок, так і працюючої молоді. Учасники зійшлися на спільній думці: саме зараз для профспілок настав час змінювати свою роботу, стаючи на позицію активного захисту прав працюючих. Також необхідно впливати і виправляти імідж, який створився навколо профспілок починаючи ще з радянських часів.

 

Молоді профспілкові лідери висловили бажання зустрітися за 1-2 місяці на наступному засіданні та поспілкуватися про успіхи і невдачі профспілок в створенні ефективних комунікацій.

 

Віталій Копиш,

Чернігів

 

-Omhucur74o

 

KjU71r2Jz0w

 

 

 

mpMCWYTcBa0

 

tS6QWRQfNiY

 

 

Uk3SXJ8ov6Y