DSCN0649

 

З нагоди Дня довкілля Об’єднання профспілок і профорганізацій м. Києва «Київська міська рада профспілок» спільно з членськими організаціями, Молодіжною радою 16 квітня прибирання територій спортивних баз Міськпрофради на Трухановому острові та підготовці їх до літнього сезону. У толоці взяли участь голови міських галузевих профспілок, профспілковий актив м. Києва, члени профспілкових організацій , студенти навчальних закладів.

Із 10-ї години ранку закипіла робота на територіях ДЮСШ Буревісник», «Зеніт», «Київ» і «Славутич» а також у центральному парку острова.

На спортивній базі «Зеніт» трудилися члени Молодіжної ради, працівники апарату Міськпрофради, Київської міської профспілки працівників ЖКГ та сфери обслуговування, Профспілки зв’язку. Одні прибирали від торішнього листя та гілок зелену зону, інші – білили дерева та оновили «зовнішній вигляд»: фарбували огорожі, лави, готували територію бази до проведення Профспілкового форуму, який відбудеться 1 травня ц.р.

 

DSCN0643

 

Сміття, а його накопичилося чимало, збирали у мішки, а потім вантажили на причепи тракторів і вивозили за межі столиці.

Потрудилися на спортивних базах члени й інших міських галузевих профспілок. Так Київська міська профспілка працівників АПК спільно з представниками профспілки МінАПК працювали на території спортивної бази «Буревісник». Профспілка працівників НАН упорядковувала територію спортивної бази «Київ» а Київська міська організація профспілки працівників освіти та науки наводила порядок навколо території спорт бази «Славутич».

 

DSCN0700

 

На території центрального парку трудилися профспілки працівників культури, торгівлі, текстильної промисловості, лісових галузей, малого та середнього бізнесу, інноваційних підприємств та інші.

Толока дала можливість кожному спілчанину внести посильний внесок у благоустрій територій профспілкових ДЮСШ. Приємно що кожен, хто цього дня брав участь у заході, розуміє, що завдяки його зусиллям, територія острова буде ще гарнішою.

 

Тетяна РУБАН,

головний спеціаліст управління

організаційно-інформаційної роботи,

кадрового забезпечення і загальних питань

Міськпрофради

фото автора