zak

 

Мукачівський міський комітет профспілки працівників культури (голова Ольга Стадник) ще з минулого року намагається внести свою, хай невеличку часточку у загальнодержавну  скарбницю  турботи про наших військових  на Сході України, їх матеріальну підтримку.

На ці цілі вже перераховано майже  7 тис. грн., надіслано гуманітарні посилки воїнам 128-ї Мукачівської гірсько-піхотної бригади – учасникам АТО. У військовий шпиталь в Мукачеві, де лікуються українські воїни, передано книги, солодощі та малюнки, а творчі колективи шкіл мистецтв відвідували шпиталь  з концертами. Цілий ряд благодійних концертів було дано міським хором хлопчиків  та юнаків. Як стверджують українські військові,  музика і книга підтримують  і лікують .

Оскільки ціни щодня зростають, а зарплата у працівників культури низька, з ініціативи голови міськкому профспілки працівників культури Ольги Стадник було прийнято рішення  підтримати сім’ї  тих культпрацівників, рідні яких воювали або  воюють в зоні АТО. На засіданні президії міськкому профспілки напередодні Великодня кожній з цих  сімей було вручено по одній  тисячі гривень.

 

На фото:

- голова Мукачівського міського комітету  профспілки працівників культури  Ольга Стадник (друга праворуч) спільно з профактивістами обговорюють питання допомоги військовим.

 

 

Сергій Баранчиков,

завідувач відділу організаційно-гуманітарної

 роботи Закарпатської облпрофради