DSCN0886

28 квітня ц.р. відбулася ХХІ звітно-виборна конференція Київської міської профспілки працівників Міністерства аграрної політики України. У зібранні взяв участь заступник голови Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» Володимир Любарець.

У доповіді про роботу Київської міської профспілки Мінагрополітики України її голова Олександр Тараненко зупинився на пріоритетних завданнях профспілкових організацій щодо посилення захисту конституційних трудових і соціально-економічних інтересів членів профспілки, прав працівників на безпечні умови праці, гідну зарплату, мотивації профспілкового членства, навчанню кадрів, сприяння духовному розвитку, оздоровлення спілчан і членів їхніх сімей, соціального діалогу з роботодавцями.

DSCN0803

Після звіту голови ревізійної комісії Міської профспілки Мінагрополітики України Олександри Ру відбулося обговорення доповідей. Промовці акцентували увагу на проблемах, порушених доповідачами та пропонували шляхи їхнього вирішення.

Оцінку роботи Київської міської профспілки Мінагрополітики України за звітний період делегати визнали задовільною, затвердили звіт про роботу ревізійної комісії.

DSCN0854

Шляхом відкритого голосування головою Київської міської профспілки працівників Міністерства аграрної політики України обрано Олександра Гаркавенка, заступником – Лідію Бурлаку. Також було обрано керівні органи Міської профспілки Мінагрополітики УКраїни.

DSCN0931

Управління організаційно-інформаційної роботи,

кадрового забезпечення і загальних питань

Міськпрофради