P1570151

Федерація профспілок Вінницької області спільно із облрадою ФСТ «Україна» провели міжгалузевий легкоатлетичний крос ”Весна-2015”, присвячений 70-річчю Перемоги над нацизмом.

Учасників легкоатлетичного кросу ”Весна-2015” привітав і побажав перемог  перший заступник Голови Федерації  профспілок області Микола Колесник.

У кросі взяли участь команди та представники членських організацій ФПО:

- освіти і науки; охорони здоров’я; будівництва і промисловості будівельних матеріалів, АПК, житлово-комунального господарства, Пенсійного фонду, лісового господарства, соціальної сфери, профкому ТОВ ”Вінницький агрегатний завод”, спортивні команди вищих та середніх навчальних закладів, ДЮСШ, а це понад 200 представників трудових колективів, навчальних та спортивних закладів області.

Серед членських організацій ФПО кращими визнано команди:

І-е місце – ТОВ ”Вінницький агрегатний завод”;

II-е місце – обласна організація профспілки працівників агропромислового комплексу;

III- місце – обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я.

Серед представників навчальних закладів кращою визнано команду Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу:

Серед ДЮСШ перемогу здобули: СДЮШОР ”Колос”, ”Будівельник”, ”Інтеграл”.

Легкоатлетичний крос Весна-2015” – переконлива пропаганда здорового способу життя серед членів профспілок, учнівської та студентської молоді.

Федерація профспілок Вінницької області

P1570101