DSC01453

20 квітня 2015 року Харківським соціально-економічним інститутом для профспілкового активу Харківської обласної організації профспілки працівників автомобільного і сільськогосподарського машинобудування (Голова Антонов В.В.) було проведено навчання за темою: «ОРГАНАЙЗИНГ В ПРОФСПІЛКОВІЙ РОБОТІ».

У роботі семінару взяли участь як молоді, так і досвідчені профспілкові активісти - представники профспілкових організацій провідних підприємств автомобільного і сільськогосподарського машинобудування Харківщини АО «ХТЗ», АО «ХАРП», ООО «ЛКМЗ», ООО «Харківський Автоцентр», ПАО «Харків-Авто», ЧАО «ЛЗТД», ПТУ № 32 та інших.

DSC01460

Організатором навчання виступив факультет підвищення кваліфікації профспілкових кадрів ХСЕІ. Підготувала і проводила семінар Степанова Лариса Борисівна – член лекторської групи ФПК, проректора з навчальної роботи ПВНЗ «ХСЕІ», ст. викладач кафедри «Соціальної роботи та соціального управління» факультету соціального менеджменту ХСЕІ.

Основними питаннями семінару були:

І. Основи органайзингу (мотивації профспілкового членства) в профспілковій діяльності

II. Мотивація як основа успішної профспілкової роботи

ІІI. Комунікативна компетентність профспілкового лідера як фактор мотивації профспілкового членства

DSC01452

Учасники навчання були забезпечені роздрукованими матеріалами для тренінгу «Мотивація профспілкового членства (психологічний аспект проблеми)» та інформаційно-довідковими матеріалами з питань семінару для подальшого їх використання у роботі.

Семінар викликав велику зацікавленість у його учасників. Лектору і організаторам навчання було висловлено щиру подяку.

DSC01433

DSC01415

Олена Шпурік,

декан факультету підвищення кваліфікації профспілкових кадрів ХСЕІ