SDC16712

20 травня 2015 року Президією Ради Волинської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери України на базі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Турійського району  вкотре було організовано та проведено кущові спортивні змагання. Цього разу між собою змагалися команди інтернатних установ соціальної сфери області: Луцького геріатричного пансіонату, Голобського дитячого будинку-інтернату, Руденського, Берестечківського та Горохівського психоневрологічних інтернатів.

Відкриття змагань відбулось в урочистій обстановці. З вітальним словом до учасників звернулись голова обласної організації Профспілки Микитюк Г.П. та голова фізкультурно-спортивного товариства «Спартак», заслужений тренер України, майстер спорту Радянського Союзу Клімашевська О.М., які відмітили, що участь у змаганнях – чудова нагода для спортивного зростання і фізичного оздоровлення спілчан та активного і цікавого відпочинку, а також побажали командам високих успіхів та перемог.

60 учасників змагань виборювали призові місця з наступних видів спорту: естафета, дартс, армспорт, шашки, гирьовий спорт, перетягування канату. Підтримати свої команди прибули директор Луцького геріатричного пансіонату Оліферович С.М., директор Горохівського психоневрологічного інтернату Ковальчук Ю.О., в.о.директора Руденського психоневрологічного інтернату Місюк О.І., працівники інтернатних установ – учасників змагань.

Згідно протоколів роботи суддівської колегії у змаганнях із:

-  шашок І місце виборола команда Луцького геріатричного пансіонату, ІІ місце – Руденського психоневрологічного інтернату, ІІІ місце – Горохівського психоневрологічного інтернату;

- гирьового спорту І місце – команда Горохівського психоневрологічного інтернату, ІІ місце – Берестечківського психоневрологічного інтернату, ІІІ місце – Руденського психоневрологічного інтернату;

-  естафети І місце – команда Горохівського психоневрологічного інтернату, ІІ місце – Руденського психоневрологічного інтернату, ІІІ місце – Луцького геріатричного пансіонату;

дартсу І місце команда Горохівського психоневрологічного інтернату, ІІ місце – Руденського психоневрологічного інтернату, ІІІ місце – Голобського дитячого будинку-інтернату;

- армспорту І місце виборола команда Руденського психоневрологічного інтернату, ІІ місце – Берестечківського психоневрологічного інтернату, ІІІ місце – Голобського дитячого будинку-інтернату;

-  перетягуванню канату І місце -  команда Руденського психоневрологічного інтернату, ІІ місце – Горохівського психоневрологічного інтернату, ІІІ місце – Голобського дитячого будинку-інтернату.

Отже, за підсумками змагань перше загально-командне місце посіла команда Руденського психоневрологічного інтернату (голова первинної профспілкової організації Артесюк Г.Ф.), друге місце виборола команда Горохівського психоневрологічного інтернату  (голова ППО Мужик В.В.),  а «бронзу» здобула команда Луцького геріатричного пансіонату (голова ППО Лучко А.Р.). Переможці були нагороджені кубками та Дипломами Президії Ради обласної організації Профспілки.

Приємно здивувала учасників змагань капітан команди Горохівського психоневрологічного інтернату Васюренко Юлія показовим виступом асан з йоги.

Микитюк Г.П. та Клімашевська О.М. щиро привітали переможців змагань, які завдяки спортивній майстерності та волі до перемоги отримали заслужені нагороди.

Г.П.Микитюк,

Голова Волинської обласної