DSC 8467

 

- таку назву має урочиста асамблея, яка вже втретє проводиться в Рівному. Цього року вона відбулася 24 травня  на Зеленій естраді міського парку культури і відпочинку ім.Т.Г. Шевченка і зібрала велику кількість глядачів, які прийшли вболівати за своїх конкурсанток, вручити їм квіти і привітати з перемогою в престижному конкурсі-популярному серед жінок Рівненщини. Організатори свята - дві наймасовіші громадські організації - Федерація профспілок області і Спілка жінок Рівненщини, проводили все обласний  конкурс серед жінок-лідерів профспілкових організацій, жінок –трудівниць. успішних жінок у сфері бізнесу, об’єднаних Клубом ділових жінок при Спілці.

Цього року  учасницями конкурсу стали і жінки-волонтери, медсестри і лікарі, які свої професійні обов’язки виконували  в суворих умовах передової  в зоні  АТО   І ось фінал-урочисте нагородження його переможниць в різних номінаціях.

Проголошується хвилина мовчання в пам’ять про полеглих у Другій світовій війні та на Сході нашої країни.

            Звучать позивні свята. На початку теплі слова вітання жінкам від голови ФПО Миколи Шершуна.

Марія Рожко, голова Спілки жінок Рівненщини, заступник голови ФПО, яка є ідейним натхненником свята, наголосила, - Обличчями Рівненщини стали наші найкращі жінки, які не тільки досягли вагомих успіхів у своїй професійній роботі, а й довели вірність своєму життєвому кредо - «Мені не байдуже!». Готуючись до свята, вони, представляючи свій доробок, вразили тим, «Що може жінка!» - наша проста україночка - мати, дружина, сестра…

Одна за одною на сцену виходять фіналістки. Їх сорок - таких різних за віком, за професією, за життєвим шляхом, яким йдуть. А об’єднує їх чимало: активна життєва позиція, захоплення громадською роботою у профспілках, виняткові працездатність і людяність. Вони – такі скромні і такі гарні жінки встигають все - вчитися, працювати, народжувати і виховувати дітей бути коханими, а віднедавна ще й рятувати поранених, допомагати тим, хто у боях в АТО щоденно зупиняє агресора! Тому голови галузевих обласних профоб’єднань, а це були: Петро Давидюк, Іларіон Кучерявий, Микола Вознюк, Ігор Самков, Микола Паліюк, вручаючи жінкам Стелли та пам’ятні подарунки дякували їм не тільки за перемогу в конкурсі, а за їх неспокій, за їх любов і вірність, за їх терпіння  і небайдужість…

 І учасниць фіналу конкурсу, і глядачів своїм мистецтвом танцю і співу порадували артисти Комунального закладу «Рівненський міський палац культури «Текстильник» та лауреат Всеукраїнських та міжнародних фестивалів народне вокально-інструментальне тріо «Срібна терція» під  керівництвом Заслуженого працівника культури. композитора і аранжувальника Бориса Забути.

 

 

                                                                Інформаційно-аналітичний центр

Федерації профспілок Рівненської області

 

DSC 8405

 

DSC 8450