DSC 8478

 

Вже 10 років у лісовому господарстві Рівненщини тісно налагоджена співпраця з колегами з Польщі. Вже традиційно, при спільних зустрічах, діляться між собою працівники-виробничники досягненнями, обмінюються досвідом роботи. Бо ж відвідавши багато країн, вивчивши їх методи роботи, переймати досвід вирішили саме польський.

Поряд з виробничими питаннями: і в Польщі, і в Україні переймаються і соціальними.

Переживши складні часи, поляки вкрай уважно відносяться до питань соціального захисту працюючих. Аби цей гіркий досвід засвоїти як урок, а не переживати його на власній шкірі, до думки профспілкових лідерів там дослухаються.

 

DSC 8496

 

 Зокрема, Микола Шершун, голова Федерації профспілок області зазначив:

- Як відомо, профспілки в Польщі сильні, вони здобували свою вагу не за один день. Проводячи модернізацію в профспілковому русі, варто брати до уваги і краще з польського досвіду.

Також, голова ФПО зауважив:

-  Лише тоді вдасться досягнути соціальної справедливості, коли до думки профспілкових лідерів відноситимуться з належною увагою роботодавці та влада.

Користь від таких міжнародних зустрічей, на думку присутніх, важко переоцінити, адже завжди є чому повчитися для того – хто хоче вчитися!

 

ПРОФІНФОРМЦЕНТР ФПО