img 0451

 

28 травня 2015 року в культурно-просвітницькому центрі м.Ковеля відбулось завершення ювілейного академічного року Університету ІІІ віку, який працює впродовж 10 років і є одним із перших в Україні.

На урочистості прибула делегація із сусіднього Хелма (Республіка Польща) на чолі із директором міського осередку допомоги родинам Люциною Козачук. Саме вона і допомагала з організацією навчального закладу у м.Ковелі, яка зазначила, що вона щиро радіє, що Університет живе, працює аж впродовж десяти років.

Привітав слухачів та кураторів заступник міського голови Ігор Прокопів, який зазначив, що влада докладає зусиль, щоб літні люди жили цікавим і змістовним життям і відчували себе повноцінними громадянами міста.

Цікавими спогадами щодо перших днів роботи Університету поділилась начальник управління соціального захисту населення, член Президії Ради обласної організації профспілки працівників соціальної сфери України Софія Сагаль, яка і сьогодні продовжує опікуватися діяльністю закладу і є його натхненним та Почесним ректором.

З найщирішими привітаннями та побажаннями звернулась до слухачів та кураторів Університету голова Волинської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери України Г.Микитюк.

Теплі привітання літнім студентам прозвучали від Антоніни Комісарук, яка теж чимало зробила для організації роботи незвичного навчального закладу, а згодом довгий час була куратором факультету нетрадиційної медицини.

На заході були присутні представники благодійного фонду «Патріоти Волині», який впродовж останніх років підтримує фінансово Університет.

Гарного настрою присутнім додав виступ учасників мистецького факультету та колективу «Барви».

 

Микитюк Г.П.,

Голова Волинської обласної

організації профспілки працівників

соціальної сфери України 

 

img 0453

 

img 0460

 

img 0468