P1200931

 

 

«День голови профкому» - така форма навчальних занять вже протягом тривалого часу практикується у Федерації профспілок  Волині.

         2 червня таке заняття відбулося за тематикою «Рекреаційні можливості області». Семінар розпочався з теми «Майстерність публічних виступів». Далі слухачі були учасниками скайп-конференції з керівником департаменту міжнародної роботи Василем Шиловим, який блискуче ввів слухачів у тему «Міжнародна діяльність ФПУ». Інтерес – неймовірний.

         Далі – польові заняття в санаторіях «Пролісок» в урочищі Грем’яче та “Червона калина», який хоча і знаходиться за 300 метрів від «Проліска», але розташовується уже на території сусідньої Рівненщини.

        

          Загальний висновок слухачів –

 

Ми не знали, що на нашій території є такий райський куточок.

Ми не знали, що тут є така цілюща мінеральна вода.

Ми не знали, що в санаторії може бути таке сучасне обладнання.

Ми не знали, що в «Проліску» така новітня діагностично-лікувальна база.

 

         А тепер всі знають. Знають, що вартість 1 дня – від 300 грн з прекрасним лікуванням, екологічним харчуванням з продуктами власного підсобного господарства і таким природним ландшафтом, що здається цих височезних сосен і чистого, аж дзвінкого повітря дуже достатньо для видужання і відпочинку.

         Організатор «Дня голови профкому» - навчально-методичний центр профспілок Волині запрошує всіх профспілкових лідерів України – приїдьте цього літа на Волинь, де ви отримаєте якісне професійне навчання в нашому навчальному центрі і принагідно познайомитесь з Волинським озерно- лісним краєм, його срібною перлиною – озером Світязь, повними ягід та грибів лісами, цікавою історичною спадщиною.

 

Галина Даниленко,

Директор НМЦ профспілок Волинської області

 

P1200889

 

P1200892

 

 

P1200894

 

P1200905

 

P1200906