DSC03010

 

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях кожен хоче бачити здійснення своїх мрій та сподівань.

З цієї нагоди 3 червня ц.р. Волинський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів Міністерства соціальної політики України радо приймав гостей. З подарунками до дітей завітали директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Гобод О.М., заступник директора Волинського обласного Фонду соцзахисту інвалідів України Кулічук Г.П., директор Центру соціальних служб сім»ї, дітей та молоді Галан Л.В., педіатр управління охорони здоров»я м.Луцька Ніколаєнко С.Й., голова Волинської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери України Микитюк Г.П., протоієрей української православної церкви Назар, які привітали дітей, батьків та присутніх зі святом і закликали всіх зігрівати теплом і любов»ю кожне серце, допомагати їм відчути радість спілкування, об»єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми. Діти роблять наше життя цікавим, наповнюють його радістю і щастям. Але не всім дітям поталанило мати щасливе і безтурботне дитинство. І тому це свято потрібне для того, щоб люди звернули увагу, подивилися, що поруч є діти з їхніми проблемами та потребами. Прозвучали слова подяки вихователям за їх нелегку, але почесну місію –допомогти дітям з особливими потребами знайти себе у цьому житті. А ще кожен із гостей  побажав закладу процвітання, гарної підтримки з боку держави, спонсорів та небайдужих людей.

В свою чергу, вихованці Центру разом із своїми вихователями підготували для учасників заходу святковий концерт. Кожна група продемонструвала присутнім свої досягнення та здібності, танцювали, співали пісні та читали вірші. Протягом свята веселий настрій дарував дітям «кіндер-сюрприз» (в ролі «кіндер-сюрпризу» - вихователь Давидочкіна Л.Я.), цікаво та змістовно вели програму Сич З.П. та Вадира Н.Г. під чудовий музичний супровід Тетяни Костянтинівни. Загалом програма заходу була цікава та насичена.

На завершення до присутніх із словами подяки за участь у заході звернувся директор Центру Стельмащук О.Р. Він щиро подякував вихователям та батькам за організацію та проведення свята. Слова вдячності за подарунки та теплі побажання прозвучали на адресу гостей, яким були вручені Подяки, а також  побажав усім присутнім міцного здоров»я та подальших успіхів у всіх починаннях.

 

Микитюк Г.П.,

Голова Волинської обласної 

організації профспілки працівників

соціальної сфери України

 

DSC03137

 

DSC03089