DSC 8815

 

Підписанням угоди про співпрацю між Незалежною самоврядною професійною спілкою «Солідарність» Республіки Польща та Федерацією профспілок України, Федерацією профспілок Рівненської області завершилося робоче відрядження делегації з України.

Підписантами, з боку польської «Солідарності» стали: Мірослав Новінські, голова Національного секретаріату «Солідарності» та Грегор Шумер, секретар Національного секретаріату у справах промисловості «Солідарності». Українську сторону на загальнонаціональному рівні представляв Євген Драп’ятий, заступник голови ФПУ, Рівненщину - Петро Давидюк, голова обласної організації профспілки працівників культури.

 

DSC 8834

 

Співпраця, яку започатковано ще минулого року, мала на меті вивчення форм і методів роботи сусідів-профспілковців з «Солідарності», адже їх профорганізація нині впливова і сильна на теренах Польщі.

За пропозицією колег, Договір про співпрацю між профспілками з двох країн підписали при широкому загалі профактиву, під час проведення XIX щорічної Міжнародної Спартакіади профспілки «Солідарність», до участі у якій, перейнявшись загальним спортивним піднесенням та атмосферою свята, долучилися і члени нашої делегації.

 

ДРАП

 

 

Профінформцентр 

Федерації профспілок Рівненської області