DSC01536

Харківським соціально-економічним інститутом 09 червня 2015 року було проведено навчання за темою: «ОСНОВИ ПРОФСПІЛКОВОЇ РОБОТИ» для профспілкового активу Харківської обласної організації профспілки працівників автомобільного і сільськогосподарського машинобудування (Голова Антонов Віктор Вікторович). Організатором навчання виступив факультет підвищення кваліфікації профспілкових кадрів ХСЕІ.

Учасники семінару – профспілкові активісти, молодь провідних підприємств автомобільного і сільськогосподарського машинобудування Харківщини АО «ХТЗ», АО «ХАРП», ООО «ЛКМЗ», ООО «Харківський Автоцентр», ПАО «Харків-Авто», ПрАО «ИАС», ПТУ № 32, ЦПТО № 1 м.  Харкова та інших.

На семінарі були розглянуті питання:

І. Профспілковий лідер: вміння переконувати і перемагати

І. І.  Проблеми мотивації профспілкового членства

І. ІІ.  Лідерство в системі управління профспілковою організацією

І. ІІI.  Комунікативна компетентність профспілкового лідера: вміння переконувати і перемагати

Доповідач:

Степанова Лариса Борисівна – член лекторської групи ФПК, в.о. проректора з навчальної роботи ПВНЗ «ХСЕІ», ст. викладач кафедри «Соціальної роботи та соціального управління» факультету соціального менеджменту ХСЕІ

ІІ. Теорія, історія і політика профспілкового руху України

Доповідач:

Соломін Сергій Володимирович – член лекторської групи ФПК, ст. викладач кафедри «Соціальної роботи та соціального управління» факультету соціального менеджменту ХСЕІ

ІІІ. Правове забезпечення діяльності профспілок в сучасних умовах

Юшина Надія Василівна – зав. юридичним відділом ХОПО ППК

Учасники навчання були забезпечені інформаційно-довідковими матеріалами з питань семінару та матеріалами для тренінгу «Комунікативна компетентність профспілкового лідера: вміння переконувати і перемагати».

Слухачі семінару взяли активну участь у навчальному процесі та відзначили високий рівень проведеного профспілкового навчання.

Олена Шпурік,

декан факультету підвищення кваліфікації профспілкових кадрів ХСЕІ

DSC01517

DSC01513