Изображение 4455

Сьогодні, 15 червня у Зональному учбово-методичному центрі Дніпропетровського облпрофоб’єднання розпочався навчальний семінар третьої групи учасників дансько-українського проекту, спрямованого на підвищення ефективності діяльності профспілок.

Серед його учасників – керівники галузевих та територіальних профцентрів, голови обкомів та профкомів ряду великих підприємств, директори учбових центрів профспілок.

Відкриваючи семінар, керівник проекту Валентина Шевченко відзначила важливість цього спільного заходу і розповіла, що два попередніх навчання у Чернігові пройшли  на високому рівні і чимало дали нашим профлідерам.

Співголова керівного комітету дансько-українського проекту, голова Дніпропетровського облрпофоб’єднання Віталій Дубіль ознайомив слухачів з історією і сьогоденням регіону, основними напрямками діяльності профцентру. Дуже важливо, сказав він, що серед учасників є й двоє дуже помітних представників області – голови теркому профспілки вугільників – Сергій Юнак і профкому Нікопольського заводу феросплавів – Володимир Романенко, які мають чимало цікавих напрацювань у боротьбі за права трудящих і готові поділитися ними зі своїми колегами.

Віталій Дубіль нагадав, що данські профспілки вже не вперше проводять своє навчання в Україні і, зокрема на Дніпропетровщині.

Добрі спогади про це, виявляється, зберігає й головний викладач проекту – представник данського профцентру ЗF Пер Айзенрайх. При цьому  гість з Данії відзначив, що за минулі роки значно поліпшилась матеріальна база Дніпропетровського учбового  центру і це дозволяє значно ефективніше працювати та підвищувати кваліфікацію профспілкових кадрів.

Дніпропетровського облпрофобєднання

Изображение 4451