DSC 0330

 

За підтримки Об’єднання профспілок Харківської області спільно з Харківським соціально-економічним інститутом для профспілкового активу області розпочав роботу 2-денний навчально-практичний семінар «Трудова школа».

Організатором навчання виступив факультет підвищення кваліфікації профспілкових кадрів ХСЕІ. Лектори-викладачі профспілкового навчання – президент наглядової ради Інституту соціального партнерства, магістр соціального управління Юрій Буздуган та директор Інституту соціального партнерства, кандидат філософських наук Олена Скоморощенко. На семінар були запрошені голови обласних, галузевих та первинних профспілкових організацій.

Відкриваючи семінар заступник Голови ОПХО Сергій Волков наголосив на надзвичайній актуальності навчання профспілкових кадрів та активу – важливої складової підвищення ефективності роботи профспілкових організацій.

Учасники семінару почали навчання за програмою «Трудової школи». Теми-презентації першого дня навчання: «Профспілки та глобальні цілі України», «Профспілки та геополітика України», «Ідентичність та профспілки», «Історія і досвід профспілкового руху в контексті актуальних завдань профспілок України». В ході навчання слухачі у інтерактивній формі отримали важливу і корисну інформацію з питань стану економіки країни, напрямків та перспектив її розвитку, місця профспілок в сучасних суспільно-економічних процесах.

Завдання «Трудової школи» не лише давати знання, прививати вміння робити аналітичні дослідження та прогнози, а й готувати нове покоління профактивістів, переговорників, лекторів, - акцентували увагу у своїх виступах Ю.Буздуган та О.Скоморощенко.

Слухачі були зацікавлені в навчальному процесі і прийняли активну участь у проведені семінару.

 

 

Олена Шпурік,

декан факультету підвищення кваліфікації профспілкових кадрів ХСЕІ

 

DSC01551

 

DSC 0341

 

 

DSC 0334