DSC 8954

Незважаючи на літню пору, червень для  заново відкритого Навчально-методичного центру профспілок Рівненської області був насиченим щоденною роботою. Групи слухачів з  числа різних категорій профспілковців опановували навчальну програму, оновлювали та поповнювали свої знання  щотижня.

На високому методичному рівні був організований  дводенний семінар навчання для спілчанського  активу-голів первинних профспілкових організацій обласної організації працівників лісового господарства, яку очолює  Олександр Сідлецький. Профактивісти галузі впродовж навчання  в інтерактивній формі ділових ігор, обговорення обмінювались досвідом практичної роботи, закріплювали отримані теоретичні знання з лекцій,які читали  досвідчені  спеціалісти – експерт Державної інспекції праці  Олексій  Борис та   начальник відділу департаменту  соціального захисту ОДА Сергій Черній, розглядом конкретних «випадків з життя». Вони також взяли участь у засіданні обласної тристоронньої соціально-економічної Ради, в ході якого були підведені підсумки виконанання Територіальної угоди між Рівненською облдержадміністрацією, обласною Радою, об’єднанням роботодавців та  Федерацією профспілок області.

Голови первинок з профспілки лісового господарства Рівненщини, ставши учасниками засідання президії ФПО, відчули, чим живе, і які справи нині вирішує колегіальний орган найбільшого профоб’єднання  Рівненщини.

Навчальну програму поєднали з культурною, побувавши на прем’єрі нового спектаклю Рівненського академічного музично-драматичного театру «Всі мої сини» та відвідавши Рівненський музей ковальства.

Одноденний семінар – навчання  відбувся  і для голів профспілкових комітетів первинних організацій Рівненського району. На черзі – семінар-навчання  для профспілкових лідерів первинок  з  Демидівщини.

Інформаційно-аналітичний центр

Федерації профспілок Рівненської області