DSCN1943

 

У рамках відзначення 40-річчя створення Київської міської ради профспілок, 18 червня ц.р. у актовій залі відновленого Будинку Міськпрофради, вул. Хрещатик, 16 відбулася зустріч із ветеранами профспілкового руху, колишніми працівниками Київської міської ради профспілок.

 

У зустрічі взяли участь голова Київської міської ради профспілок із 1987 по 1990 рр. Людмила Яковлева, заступник голови Київської міськпрофради 1988-1992 рр. директор Виконавчої дирекції Київського міського відділення фонду соцстраху з тимчасової втрати працездатності з 1992 по 2013 рр. Василь Цибенко, керівники управлінь і відділів Київської міськпрофради, які передали «естафету профспілкової роботи» нинішнім профспілковим працівникам.

Поважних гостей привітали голова Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» Валентин Мельник, його заступники, керівники управлінь і працівники апарату Міськпрофради. Ветерани відвідали відновлені приміщення будинку Київської міськпрофради, роботі в якому було віддано скільки енергії, духовних надбань і незабутніх років.

Вітаючи ветеранів Валентин Мельник розповів про питання над якими сьогодні працює Міськпрофрада. Це, зокрема, підписання Територіальної угоди, соціально-економічний захист людей праці, зростання іміджу профспілок. Він сказав чимало теплих слів на адресу ветеранів профспілкового руху та подякував їм за активну участь у творенні історії профспілкового об’єднання столиці.

На завершення свого виступу Валентин Мельник вручив нагороди профспілковим активістам, які зробили значний внесок у розвиток профспілкового руху столиці.

Зустріч відбулася в теплій дружній обстановці, ветеранам, що стояли у витоків профспілкового руху було що згадати про свою діяльність, поділитися досвідом та дати настанови нинішнім працівникам Міськпрофради на продовження міцних традицій профспілкової роботи.

 

Тетяна РУБАН,

управління організаційно-інформаційної роботи,

кадрового забезпечення і загальних питань

Київської міськпрофради